DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Juleferien banker snart på døren, og det betyder, at du har nogle dage, du kan rive ud af din kalender, hvor du ikke skal lave noget andet end at hygge med familien. Du kan naturligvis også bruge din ferie på andet, men ikke desto mindre får du her et par gode råd til, hvordan du slipper dine dårlige vaner i ferien.

 

Drop cigaretterne

Der er ikke lutter positive konsekvenser ved at droppe cigaretterne, og derfor får du her et par gode råd til, hvordan du stopper med at ryge. Det kan du nemlig sagtens gøre i din ferie, hvor der ikke er meget andet, du kan gøre. Det kan godt være, at det er en god idé, hvis du stopper, inden det bliver ferie. Man kan godt blive irritabel, og hvis man skal være sammen med en masse mennesker i juletiden, kan det være, at man bliver irriteret på dem, og det er ikke nogen god idé.

Hvis du har svært ved at stoppe, kan du få en e-cigaret hos Pandacig.dk, som kan hjælpe dig igennem dit rygestop.

 

Juletiden kalder på motion

Det er ikke nogen god idé at kaste sig hovedkulds ud i juletiden, hvis ikke man skal løbe. Det er sådan, det er, og det er derfor du er bedst forberedt. Derfor kan du med fordel begynde at løbe i din juleferie, for så undgår du også at alt julefedtet sætter sig på sidebenene, og hvis det er noget, du godt kunne tænke dig, så handler det blot om at holde i. Du kan eventuelt forsøge dig med at prøve at ønske dig nogle løbesko i julegave, som du kan bruge til at komme i gang med at løbe.

 

Drop alle julefilmene

Det er altså ikke det smarteste i verden, hvis du gerne vil til at ændre din livsstil, at du så bliver ved med at se de film, du altid gør i julen. Læs en bog i stedet, hvis du virkelig gerne vil have noget mellem hænderne. Og du bliver altså også klogere, hvis du læser bøger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here