DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Cigaretrygning er en enormt dårlig vane, det har vi efterhånden vidst i mange år, men ved vi ret faktisk hvor alvorligt det er? Hvert år dør omkring 14.000 danskere af sygdomme som forsages af rygning. Mund- og halssygdomme, hjertekarsygdomme og kræft er blot nogen af de sygdomme, som man kan gå hen og få, hvis man ryger. Det er dog ikke kun dårligt for en selv, men studier har vist, at det er næsten lige så usundt at blive udsat for passiv rygning, hvilket især er skidt for dem som bor med en ryger. Når man er en del af et stresset familieliv, så kan det ofte være rigtig svært at droppe nikotinen, selvom man godt ved hvor dårligt det er for både kone og børn. Til at starte med behøver man dog ikke at undvære nikotinen, da man kan skifte til en e – cigaret.

 

Hvad er en e – cigaret?

E – cigaretterne har efterhånden eksisteret i en årrække, men har de seneste år oplevet en renæssance. En e – cigaret er en elektrisk cigaret, som man fylder med e – væske som omdannes til den damp som indtages i stedet for cigaretrøg. E – væsken fås i mange forskellige smagsvarianter og kan fås med forskellige mængder nikotin.

Hvordan bruges den til et rygestop?

Som nævnt herover kan e – væsken indeholde forskellige mængder nikotin, hvilket vil sige, at kroppen ikke vil savne nikotinen fra cigaretterne, og så vil man langsomt kunne trappe ned på nikotinen, indtil man kan droppe nikotinen helt.

Hvor generende er den for familien?

På de fleste e – cigaretter er det muligt, at indstille hvor meget røg som udskilles af e – cigaretten, på den måde kan familien undgå at blive udsat for de store mængder damp. Modsat cigaretrøgen har dampen dog ikke en nær så kraftig lugt, og derved sætter den sig ikke så nemt i tøj og møbler.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here