DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Flere og flere kæmper med deres rygestop, da det kan være svært for mange at stoppe med at ryge. Det er dog ikke kun vigtig for en selv, at man stopper sit rygeforbrug. Det er også vigtigt for familien, da det også har betydning for familien, hvis man kvitter smøgerne i tide.

Familien mærker konsekvenserne

Det kan nogen gange være svært at tage beslutningen omkring et rygestop, hvis man har røget i mange år. Det kan dog være vigtigt at stoppe i tide, da det aldrig er for sent at kvitte cigaretterne. Her er det også vigtigt, at man husker at tænke på familien, da det mange gange er dem, som kan mærke konsekvenserne på den pågældende person. Hvis man går med tanken omkring at kvitte smøgerne, kan det være en god ide, hvis man finder en rolig overgang, så man ikke bare stopper fra den ene dag til den anden. Da man mange gange kan falde tilbage, hvis man bliver fristet.

Find et alternativ for cigaretterne

Hvis man gerne vil kvitte cigaretterne, kan det være en god ide at finde et alternativ til den almindelige cigaret, da man dermed kan få en god overgang til et rygestop. Her kan det være en god ide at vælge e-cigaretter, da de kan hjælpe med en god overgang. E-cigaretter fungerer på samme måde som almindelige cigaretter, de er dog ikke nær så usunde, og samtidig har de ikke nogen dårlig lugt, da man selv kan vælge smagen igennem e-væske. Hvis du godt kunne tænke dig en e-cigaret, kan du læse mere her.

Det er aldrig for sent

Selvom man er op i alderen, er det aldrig for sent at kvitte cigaretterne. Det er meget vigtigt at huske, da mange har en undskyldning for ikke at stoppe, hvor alderen er en af de mest brugte. Det er dog aldrig for sent, og man kan altid stoppe, hvis man virkelig har lyst til det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here