DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis du har en nyfødt, er der rigtig mange ting, som du skal se til. Det kan være en stressende tid, og det er de færreste, som ved alt om, hvad der er rigtigt og forkert, når det kommer til at være forældre. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad der egentlig er vigtigt, når det kommer til din lille nyfødte. Her er nærhed uden tvivl øverst på listen. Derfor kan det være en fordel at overveje, hvordan du kan skabe mest mulig nærkontakt med din baby. Det gælder både psykisk og fysisk.

En rigtig god måde at skabe nærhed til dit barn på er ved at bruge en vikle. På den måde kan du holde din baby tæt ind til kroppen, når I er ude og han/hun skal fragtes omkring. Selvfølgelig kan det være en hjælp med en barnevogn i ny og næ men i situationer, hvor det kan lade sig gøre, er det en stor fordel med en vikle. Hvis du ikke er helt overbevist endnu, får du her 3 fordele ved at bruge vikler.

Nærhed

Som tidligere nævnt, er en af de største fordele ved en vikle naturligvis, at det skaber utrolig meget nærhed mellem baby og forælder. Viklen giver dig mulighed for at have hud til hud kontakt med din lille, hvilket øger hans/hendes følelse af tryghed og sammenhold med dig.

Undgå overstimulering

Når du har din lille nyfødte med ud, kan det blive en smule overvældende for babyen med de mange mennesker og interesserede. Selv om det naturligvis er positivt, at folk vil holde din baby, kan der sommetider være behov for, at baby får en smule ro og fred.

Frie hænder

Når du holder din baby ved hjælp af en vikle, har du helt frie hænder. Det er en stor fordel, som de fleste forældre virkelig vil sætte pris på.