DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Brug et vådliggerlagen

Har I små børn i familien som har lidt svært ved at holde på vandet i løbet af natten, kan det være svært at holde madrassen ren og frisk. For det er ikke alle madrasser der kan holde til at blive vasket plus, hvis den kan, så er det også en besværlig og omfattende proces. Derfor findes der et vådliggerlagen, som kan bruges i disse situationer og andre. Et vådliggerlagen er et lagen, som lægges oven på madrassen for, at kunne tage alt det som ellers ville gå igennem og ind i madrassen. Lagnet tager både urin, sved og evt. opkast. Disse vådliggerlagner kan købes hos Nordfjeld.dk og beskytter din seng mod urin, sved og mere. På den måde vil du være sikker på at din madras vil forblive ren.

Nogle ting kan ikke undgås

Sved er en af de ting, som ikke kan undgås, under vores nattesøvn. Vi sveder alle sammen og det gør vi jo, så vores kroppe kan komme af med kropvarmen. Den sved kommer så til at lægge sig på lagnet, vi sover på. Med tiden vil sveden komme ned til selve senges madrase, hvor det vil skabe skjolder. Men vådliggerlagnet tager også opkast, hvis man skulle have det dårligt efter en tur i byen eller er meget syg. Vådliggerlagen sørger for at holde sengen mere ren og fri for bakterier, som ellers ville synke ned i den.

Din seng bliver brugt mange af døgnets timer

Med lagnet vil man uden tvivl forlænge madrassen levetid betydeligt. Vi bruger mange timer i døgnet i vores seng og derfor, er det en god ide at beskytte den bedst muligt. Den kan risikere at blive udsat for meget og den vil hele tiden tage imod sved, fra vores kroppe også selv om, vi ikke er interesse i dette. Vådliggerlegnet er billigere end en ny madrase og derfor er det også en meget god investering, hvis man gerne vil gøre noget godt for sin seng og sig selv eller ens små børn.