DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er næsten aldrig for tidligt at gå i gang med planlægningen af din næste sommerferie. Når du er tidligt ude med planlægningen, kan du bedre gå og glæde dig til det, fordi du ved, hvad der skal ske. Hvis du skal holde sommerferie med din familie, kan I f.eks. overveje at tage på bilferie i år. Men hvordan bliver I lige klar til sådan en ferie?

Send jeres bil på værksted

Før en bilferie er det altid fornuftigt at tjekke op på bilens stand. Når I skal ud på sådan en lang køretur, vil det klart være rarest, hvis I ved, at jeres bil intet fejler. Derfor kan I f.eks. sende bilen på værksted og få en mekaniker til at tjekke den igennem. Det kan jo være, at I finder ud af, at I nok burde skifte jeres fælge el.lign. I hvert fald giver det en god tryghed at få jeres bil tjekket.

Pak en stor køletaske

Sådan en køretur kan i forvejen godt virke rigtig lang og uoverskuelig, men hvis I samtidig sidder og er sultne og tørstige, vil det kun blive endnu værre. Derfor er det rigtig praktisk med en pakket køletaske, hvor I kan have både mad og drikkevarer i, så I ikke går sukkerkolde. Det gør bare turen lidt sjovere for alle.

Find noget underholdning til de mindste

Det er hyggeligt at tage på bilferie, men for de mindste i familien, kan sådan en køretur godt blive meget lang. Hvis I sørger for at have en masse underholdningsmuligheder med, vil turen blive lidt mere overkommelig. Du kan f.eks. tage en iPad med, hvor børnene kan se film eller høre musik. Der findes også små brætspil, der er specielt egnet til at kunne spille på farten. Ellers har yndlingslegetøjet sikkert aldrig fejlet.