DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Er I ude på camping, kan I vælge at sove i shelters, hvis I har researchet, hvor de ligger. I kunne også tage en campingvogn eller autocamper med. Dog er der ulemper ved begge dele. I kan regne med at vågne op med myggestik, hvis familien sover i shelter om sommeren. Og hvad campingvogne og autocampere gælder, kan I med dem kun overnatte steder, hvor at vognen eller bilen kan parkeres.

 

Slår lejr ude i vildmarken

Det vil sige, at I på en tur i de norske fjelde ikke for alvor kan overnatte ude i det fri, men kun hvor der er en rasteplads, en sti, vej eller afkørsel for bilen at køre på. Hvad skal I så vælge i stedet? Tja, du kan nok godt selv regne det ud: Telte. Familietelte gør det muligt at slå lejr næsten overalt ude i naturen (vær dog obs på, om I må). Og holder I teltflapperne lukkede, så kommer insekter ikke ind.

 

Er der flere rum i familieteltet?

Find et familietelt til jeres næste outdoor-tour, hvis I elsker at campere i vildmarken. Selvfølgelig vil I stå uden den komfort, som en autocamper byder på, men er I sande udemennesker, er det jo netop en del af oplevelsen at klare sig selv. Spørgsmålet er, hvad du skal lede efter, når du ønsker at finde et godt familietelt. Her er det bl.a. aktuelt at se på, hvor mange adskilte rum der er i et familietelt.

 

Hvor blødt ligger I inde i familietelte?

Som noget andet skal I tage stilling til, hvor blødt et underlag I har at sove på i et telt. Ideelt er det blot at skulle bruge en sovepose for at kunne ligge blødt i teltet, da det er en pine at slæbe luftmadrasser med i naturen. Stedet, I slår teltet op, har dog meget at skulle have sagt ift. komfort.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.