DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Indretning har stor indflydelse på dit hjem, og hvordan rummene i dit hjem tager sig ud, og hvilken energi der kommer fra dem. Har du en presset indretning med mange møbler, og andre ting vil de give en rodet indtryk. Har du derimod rigtig meget fri plads, vil det hele virke meget tomt og forladt. Det handler om at finde en gylden middelvej mellem de to for at ramme den perfekte indretning.

Brug designermøbler

Et godt tip til hvordan man kan skille sig lidt ud fra mængden, men samtidig gøre det på en pæn måde er ved at anvende designermøbler. Der findes designermøbler i alle afskygninger. Du kan få designermøbler fra både en masse udenlandske, men også fra en masse rigtigt dygtige danske designere. Der kan jo blandt andet nævnes Arne Jacobsen og Poul Henningsen, der har designet nogle prominente møbler, der står i rigtig mange danske hjem. Et godt sted at hente inspiration til dit kommende designer møbler er her, der bliver skrevet udførlige artikler om alt inden for designermøbler i et moderne hjem.

Prøv dig frem

Det kan være meget svært at forestille sig, hvordan møbler vil tage sig ind i ens hjem, før de står der, og man har gået omkring dem i et par dage. Det nemmeste er at prøve sig frem, og hvis møblerne ikke er passende alligevel så at sælge dem videre til venner og familie eller via Facebook eller andre sider for salg af brugte ting. På den måde kan man få prøvet en masse ting af, og muligvis også få udfordret sit eget syn på hvad man selv synes er pænt. Husk at indretning i ens hjem er en investering i egen og ens nærmestes livskvalitet, og det derfor godt kan betale sig at bruge lidt penge på det en gang i mellem.