DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er ikke for få ting at beskæftige sig med, når der er børn i huset. For udover at skulle forsørge dem og agere taxachauffør, hver gang de skal et sted hen, fordi de endnu ikke er gamle nok til at klare det selv, skal man også hele tiden have et opdateret lager af alverdens genstande i børnestørrelse.

Sengebetræk til den lille seng

Først og fremmest skal man have skaffet sengetøj i børnestørrelse. Da børn ikke er større, end de er, kan de nemlig ikke bruge det, som alle andre i husstanden bruger. De sover i mindre senge og skal dermed bruge mindre lagener, dyner, dynebetræk, puder, pudebetræk osv. Du kan købe dit børnesengetøj hos luxkidz.dk. I nødstilfælde kan man selvfølgelig også altid folde de store lagener for at få dem til at passe til barnets seng. Det er dog rarest, og man vil føle sig mere overskudsagtig, hvis man har det i den rette størrelse – selvom man en dag skal af med det igen.

Læg dit barn trygt i seng

Det er de færreste, der ikke som barn har været bange for at sove i komplet mørke. Der er noget skræmmende over ikke at kunne se, hvad der foregår blot få centimeter fra ens øjne. Derfor har de fleste børn en natlampe. En natlampes lys er ikke lige så kraftigt som en normal lampes, men det betrygger tilstrækkeligt, så barnet kan falde roligt i søvn. Natlamper er ofte set i andre designs end den almindelige, hvide lampe med en snor. Det er også noget, et barn vil sætte stor pris på, hvis lampeskærmen har et motiv eller hele lampen en anden form. Når du da ligger i sengen med dit barn om aftenen og læser godnathistorie, kan det ligge og fantasere og studere natlampens form og/eller motiv.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.