DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er ikke sundt for kroppen at sidde ned i så mange timer ad gangen og kigge ind i en flad skærm. Der er ikke så meget, vi kan gøre ved den flade skærm. Men vi kan gøre noget ved det faktum, at vi sidder ned i så lang tid ad gangen. Og en af de løsninger er et hæve sænkebord. 

Kom op at stå

Den største fordel ved et hæve sænkebord er naturligvis, at du kan have det højt op, så du kan komme op at stå af og til. Det virker måske ikke som om, at det kan gøre så stor en forskel, hvorvidt du står op eller sidder ned og laver dit arbejde. Men din krop og især din ryg kan virkelig mærke forskellen.

Den simple handling at rejse sig op og lave sit arbejde ved brug af sit hæve sænkebord gør, at din krop kommer lidt i bevægelse og din ryg bliver strakt ud. Du bevæger dig desuden også en lille smule, når du står op, fordi du står og tripper frem og tilbage mellem dine fødder. 

Samtidig kan du også hæve og sænke bordet, så det passer helt perfekt, når du sidder ned. På den måde får du ikke skader i skuldrene af, at du for eksempel skal have dem konstant en lille centimeter eller to for meget i flere timer ad gangen.

Køb det hjem på nettet

Det tager ikke så lang tid at gå ind på nogle forskellige online butikker for at lede efter et brugbart og billigt hæve sænkebord.

Når du køber dit hæve sænkebord på nettet, kan du ofte også finde frem til nogle meget gode tilbud på hæve sænkeborde. Når du benytter dig af disse gode tilbud, kan du hurtigt komme til at spare rigtig mange penge.