DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det kan nogle gange være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, når man som familie både skal jonglere med arbejdslivet, familielivet og de praktiske gøremål. De fleste af os ved, at vi kommer ned i gear og nyder tilværelsen, når vi er på ferie. Her er et par grunde til, hvorfor I skal prioritere at rejse i vinterhalvåret.

Kom nemmere gennem vinteren

Den største grund til at tage ud og rejse om vinteren er, at det gør den kolde periode mere overkommelig. I takt med at vi går ind i vinterperioden, falder temperaturen, solskinstimerne minimeres og vi har generelt lettere ved at blive syge. Dette skyldes naturligvis, at vores kroppe ikke får de vitaminer, som hjælper immunforsvaret med at stå imod sygdomme. Det sker helt automatisk om sommeren, hvor vi færdes ude i solen og får D-vitamin og ligeledes spiser frugt, der indeholder vitaminer som C-vitamin. Ved at tage ud og rejse i løbet af vinteren, gør du altså både dig selv, din familie og din krop en tjeneste, fordi det bliver nemmere at komme godt gennem vinteren.

Billigere end ferie i sommerferien

En anden grund til at tage ud og rejse i løbet af vinterperioden er, at det er billigere. De fleste, og særligt børnefamilier, er mere eller mindre tvunget til at placere deres ferie i skolerne sommerferie. Det betyder, at priserne på rejserne stiger, fordi efterspørgslen er stor. Der er knap så mange familier, der vælger at rejse i løbet af vinteren, fordi de allerede har opbrugt deres ferie. Rådet lyder derfor på, at I med fordel kan gemme en uges ferie fra sommeren og i stedet benytte den i løbet af vinteren. Der er rigtig mange dejlige destinationer, som er skønne at besøge om vinteren, hvor I vil opleve at temperaturen er en del højere end hjemme i Danmark. Du kan blandt andet se mere her.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.