DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Du tilbringer mange timer i din seng hver eneste dag. Du tilbringer nok også flere end, hvad du lige tænker over. Din seng skal derfor være et sted som hjælper din krop med at slappe af og aflaster den. Det er dog ikke alle senge som gør det for dig, og man kan derfor ikke bare købe enhver seng. Det kræver nemlig mere overvejelse.

Kan gøre mere skade en gavn

Den forkerte seng kan i virkeligheden gøre mere skade en gavn, hvis ikke den passer til din krop. De fleste tilbringer omkring 8 timer i sengen hver dag, og det er lige så meget tid, som nogle bruger i en kontorstol på arbejdet. Så hvis man er villigt til at finde en god kontorstol og indstille den, så bør det samme gælde for ens seng.

Har man i forvejen problemer med ryggen, skuldre eller hofter, så kan sengen gør disse problemer værre. Hvis sengen er for hård eller blød, så kommer man til at ligge forkert. Det kan belaste kroppen, så man ikke slapper ordentligt af i ens lede og muskler. Selv hvis man ikke har problemer i forvejen, så kan der opstå problemer, og det skal man naturligvis helst undgå.

Brug tiden på at finde den rigtige

Det kan være en tidskrævende proces at finde en ny seng, men det er det hele værd. Brug derfor en masse tid på at undersøge de forskellige slags senge og find sengen der passer dig.

Du skal bestemt også tænke over at tage ud i butikkerne for at prøve dem. Spørg endelig ekspedienterne i butikken om hjælp. Så du er sikker på, at der er nogen med ekstra viden omkring det, der kan hjælpe dig.

Se bort fra tilbud

Man kan hurtig blive tiltrukket af tilbudsaviser og gode tilbud i butikkerne, men prøv at se bort fra dem i første omgang. Det er måske fristende at købe en billig seng, men det er ikke altid sengen som passer til dig.

Tag derfor først et kig rundt i butikken, og se om der er nogen som passer bedre. Du kan selvfølgelig være heldig, at den seng som passer til dig, er på tilbud i butikken eller er på tilbud andre steder. I første omgang skal du dog se om du ikke kan se bort fra de gode tilbud, og i stedet for at fokusere på kvaliteten, der passer til din krop.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.