DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vil du gerne købe et par ekstra ting, som din baby kan få glæde af? Det skal du selvfølgelig have lov til. Der er heldigvis også en masse ting, som du kan købe til din baby. Her får du et par gode ideer til ting, som din baby kan blive glad for at få.

Sutter med navn på

Du kan med fordel købe nogle ekstra sutter til din baby. Disse sutter kan du gøre ekstra specielle for din baby ved at købe sutter med din babys navn på. Bibs sutter kan fås med babynavne, og det giver dig mulighed for at købe nogle gode sutter, der passer til din baby.

En bamse

Du kan også købe en sød bamse til din baby. Det kan selvfølgelig godt være, at du allerede har købt en masse bamser til din baby, men det skader ikke at købe én ekstra. Det kan gøre legetiden endnu sjovere for din baby.

Et babytæppe

Du kan også købe et godt babytæppe til din baby. Det er nemlig vigtigt, at din baby altid føler sig godt tilpas. Din baby kan således blive puttet i et blødt tæppe, så den for eksempel kan sove bedre om natten.

Et knoppuslespil

Du kan også købe et underholdende knoppuslespil til din baby, som din baby kan have det sjovt med at lege med. Det kan være et knoppuslespil med frugter. Du kan også finde et knoppuslespil med lyd.

Legeklodser

En anden god form for legetøj er legeklodser. Det kan din baby også blive glad for at lege med. Du kan finde legeklodser i forskellige størrelser og i forskellige materialer, såsom træ eller skum.

Farveblyanter

Du kan også købe nogle gode farveblyanter til din baby, hvis du gerne vil give din baby mulighed for at lege med farverne. Det kan måske endda være med til at udvikle din babys kreativitet.