DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Elsker du også at sætte dig godt til rette i sofaen med en god kop kaffe, dine strikkepinde, og det lækreste garn? Efterår og vinter er den helt store sæson for at være kreativ. Elsker du at strikke eller hækle? Måske er det den perfekte måde for dig at slappe af på? Måske skal du i gang med julegaven til barnebarnet eller onklen?

Shop dit garn i Risskov garnbutik, så du kan være klar til den kommende strikke sæsonen. Lad dig inspirere af sæsonens farver og kvaliteter.

Det perfekte garn er afgørende

Når du planlægger dit næste kreative projekt, så tænk på hvilken garnbutik der har præcis det garn og tilbehør du har brug for. Er det garn af uld eller mohair, der kan holde dig varm hele vinteren, eller er det strømpegarn til julegaven til din onkel? Måske elsker du at strikke klude, og så er bomuldsgarn det helt rigtige valg. Noget nyt, der har vundet frem den seneste tid, er håndfarvet garn. Dette er ofte af kvaliteterne mohair og merino.

Der er utrolig mange unge, der har fået øjnene op for denne kreative hobby. Mange bruger det til at koble af, andre bruger det som en slags terapi. Og så er der dem, der simpelthen bare gerne vil have den fedeste sweater i det flotteste garn.

Har du endnu ikke haft modet til at starte op ud i strikningens kunst? Tag fat i din bedstemor eller din veninde. Og ellers er der også YouTube. Mange har lært at strikke og hækle via YouTube. Drømmer du om den flotteste cardigan eller sweater i årstidens hotteste farver, så er det bare om at tjekke garn og garnbutik i Risskov ud, og få fat i det garn der passer til opskriften.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.