DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Selvom en sengs primære formål er at sove i, er der mange mennesker, der godt kan lide at bruge den til flere forskellige ting. Den er god til bare at ligge og slappe af i, til at se film eller bare sidde og læse en bog. Dog kan det i længden godt blive lidt ubehageligt at sidde op i sengen, fordi man ofte kommer til at sidde på en måde, der ikke er særlig god for ryggen, da man mangler et ryglæn.

Elevationssengen giver støtte til ryggen, også når du sidder op

Særligt i værelser, hvor det er trangt med pladsen, og der måske ikke er plads til et skrivebord med tilhørende kontorstol, giver det god mening at have en elevationsseng, hvilket giver dig selv bedre muligheder for at sidde ned og få lavet noget arbejde. Med elevationssengen kan du nemlig komme til at sidde behageligt, fordi du har muligheden for at skabe et ryglæn til dig selv ved at løfte enden, din ryg er i. Godt nok er det en større investering end en normal seng, men på den anden side kan du spare en del plads i soveværelset, og sparer samtidigt de penge, der ellers skulle have været brugt på skrivebord og kontorstol.

Elevationssengen er også god for dig med specielle fysiske behov

Har du nogle fysiske problemer, der betyder, at du bliver nødt til at sove i en bestemt position, er en elevationsseng også ofte det helt rigtige valg for dig. Det kan både være, hvis du har været i et uheld, der kræver, at du ligger med benet løftet – både i løbet af dagen, men også om natten – eller det kan være, hvis du hoster og er syg, og du skal have hævet hovedet lidt, mens du sover. Elevationssengen er altså også med til at opfylde dine fysiske krav og behov.