DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi kender det vist lidt alle sammen her i vintermånederne. Der er altid et sted eller to i huset eller lejligheden, hvor den kolde luft trækker igennem, og bare dominere temperaturen i ens hjem. Det er selvfølgelig værst de dage hvor frosten for alvor bider igennem, så er det som om at du kan varme hjemmet op lige så tosset du vil, uden at der sker noget som helst. Men det er der naturligvis råd for, læs videre for at se hvad du skal gøre ved problemet.

Find den kolde væg

Det første du bør foretage dig, er at lokalisere præcis hvilke(n) vægge det er, som ikke kan holde på varmen. Det er klart at de nok er ydervæggene som du skal fokusere på, men det er ikke sikkert at det er alle vægge som har samme problem. Måske har din væg mod nord mere tendens til at være koldt, end de resterende vægge, rundt om ejendommen.

Køb en elradiator

Når du har fundet den eller de kolde vægge, så skal du ud og finde dig en elradiator som kan stå eller hænges op på den kolde væg. Du kan f.eks. købe en varmeliste som indeholder en statisk termostat, og frostsikring, så er du sikker på at din væg aldrig bliver kold og dominerende i dit hjem igen. En varmeliste har et diskret og stilfuldt design, som passer rigtig godt ind i boliger, og man ligger nærmest ikke mærke til at den er der. Alt du skal gøre er at opsætte den på væggen, og sætte stikket i kontakten, og så er du godt kørende.

Lige så snart at du får sat den op, og holdt væggen varm og lun, kan du holde en mere konstant temperatur i hjemmet, og du vil ikke opleve at fryse igen på baggrund af dette problem.