DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du og mangler et redskab, der kan hjælpe dig med at skabe nogle faste rammer og rutiner for dit barn? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om den smarte Pictogram tavle til børn, som giver dig mulighed for at hjælpe dit barn med, at få et overskueligt overblik over dagens opgaver og rutiner. Ved hjælp af den smarte Pictogram tavle kan du således hjælpe dit barn med at huske, hvad der bliver forventet af barnets omgivelser, og på denne måde får dit barn altså også et langt bedre og mere struktureret overblik over hverdagen. Find en Pictogram tavle her, og hverdagen nemmere for både dig og dit barn.

Brug din Pictogram tavle som en motivationsfaktor

Udover at du med din Pictogram tavle har mulighed for at skabe struktur samt et godt overblik over hverdagens, så har du faktisk også mulighed for at bruge tavlen som en motivationsfaktor. Tavlen har nemlig plads til både at udfylde stjerner eller andre symboler, når dit barn har gennemført de aktiviteter, rutiner eller opgaver, som i havde aftalt. Med andre ord kan du altså anvende tavlen som en belønningstavle til dit barn.

Når dit barn således har udfyldt det aftale antal symboler, vil han eller hun modtage en belønning. Her er det naturligvis helt op til dig som forælder, hvad belønningen skal være. Du kan eksempelvis give dit barn lov til at bestemme aftensmaden. Belønningen skal blot være motiverende for dit barn, og det skal således være noget, han eller hun har lyst til at gøre.

Hvis du vælger at anvende jeres Pictogram tavle til børn som en belønningstavle er det dog vigtigt, at du husker, at dit barn skal være med til at bestemme de forskellige belønninger – ellers vil belønningen sandsynligvis ikke være motiverende. Resultatet ved brug af den smarte Pictogram tavle til børn kan i sidste ende være færre konflikter i hjemmet, og sandsynligvis også et mere motiveret og selvstændigt barn.

Ønsker du således at afprøve den smarte Pictogram tavle på dit barn, skal du blot følge linket øverst i artiklen. Du vil med garanti ikke blive skuffet, og dit barn vil helt sikkert elske det.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.