DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis man har været sammen et stykke tid, så kan der godt komme knas i maskineriet. Den første forelskelse er måske langt tilbage og man begynder at finde nogle ting i forholdet, som man måske ikke er tilfreds med. Det sker måske også for partneren og så kan man godt komme i problemer. Det kan være en masse småting der kombineres og giver udslag i nogle større problemer eller det kan være mangel på klar kommunikation imellem jer. Uanset hvad problemet er og hvor det kommer fra, så kan det være en god idé at søge hjælp fra en parterapeut.

Det kan parterapeuten hjælpe med

Når man går til psykolog eller parterapeut, så skal man finde ud af, hvordan man kan løse nogle af de problemer man står overfor. Det sker gennem en samtale der har til formål at få patienten til at reflektere over nogle ting i sin hverdag og i sit liv. Parterapeuten er der kun for at facilitere den samtale og er derfor en katalyst for den forandring, som man gerne vil se i sig selv og sin partner, men hjælper jer til at hjælpe jer selv og kan ikke bare give jer alle svarene. Det gælder derfor om at finde en god terapeut.

Når du skal vælge terapeut

Det gælder om at finde nogen, hvor man føler sig i stand til at åbne op og tage en samtale om alle de ting, som kunne være et problem for jeres parforhold, så jeres helingsproces kan starte. Det gælder samtidigt om at finde nogen, hvor man føler sig overbevist om, at de har kompetencerne til at kunne rådgive ordentligt. Hvis I mangler parterapi omkring Valby i København, så kan I finde professionel parterapi ved at følge linket i teksten og så kan I tage første skridt imod et bedre parforhold sammen.