DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Man kan ikke gå gennem livet uden nogen bump på vejen og uden, at der vil opstå konflikter. Heldigvis er vi for det meste i stand til at løse vores problemer selv og komme videre i livet. Der er dog nogle ting, der ikke er helt så ligetil at løse. Her kan der både være tale om indre konflikter eller konflikter mellem familiemedlemmer, kollegaer eller noget helt andet. Hvis man står i en sådan situation, hvor man ikke ved, hvordan konflikten kan blive løst, er det til tider bedst at få hjælp udefra.

Coachende mediation med en mediator

Hvor skal man så finde denne hjælp til at løse konflikterne? Et godt bud vil være ved hjælp fra en mediator, hvilket er en form for konfliktmægler, der er mester i at hjælpe andre med at løse konflikter. Gennem Mediation med Leila Boel vil du få de rette midler og blive hjulpet godt på vej til at finde en løsning på din konflikt.

Metoden, der anvendes til at løse konflikterne, er coachende mediation. Det bygger på de samme principper som almindelig mediation, men er kendetegnet ved at være personlig og beregnet til én person ad gangen.

Derfor er det en god metode både til de indre konflikter, hvor du er den eneste involverede, men det fungerer også, hvis du er i konflikt med andre, men i første omgang ikke vil involvere disse.

Med hjælp fra mediatoren vil du hurtigt få en masse gode redskaber til løsning og håndtering af konflikter. Disse redskaber kan du tage med og bruge resten af livet, hvis der skulle opstå lignende situationer. Hvis du er godt og grundigt træt af at gå rundt og bekymre dig om en given problemstilling, så er det altså bare om at tage kontakt til Leila Boel, så du kan få konflikten og dermed bekymringerne ud af verden.