DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mange familier kender til den situation, at man lige pludselig har en helt masse børnetøj, som børnene ikke kan passe mere. Man kan dog ikke nænne at skaffe sig af med det, da det kan være, at man får brug for det i fremtiden. Det kommer dog hurtigt til at fylde, hvis man ikke får ryddet ud i det. Her kan det være en god ide, hvis man finder opbevaringsmuligheder, så man ikke ender med at smide noget ud, som man måske får brug for.

Anskaf et lagerhotel til børnetøjet

Hvis man ikke kan nænne at smide noget af børnetøjet ud, kan det være en god ide, hvis man anskaffer sig et lagerhotel, hvor man har mulighed for at opbevare børnetøjet. Her kan det være en god ide, hvis man anskaffer sig et lagerhotel i nærheden af ens bolig, så man ikke skal køre langt, hver gang med skal ud og hente ting. Hvis man bor i Århus, kan man finde et godt lagerhotel her.

Behold det vigtigste

Det kan nogen gange være en god ide at opbevare ens børnetøj, da man aldrig ved, hvornår man får brug for det igen. Det kan specielt være en god ide, hvis man regner med at få flere børn i fremtiden. Dermed behøver man ikke, at skulle ud og købe en helt masse til nummer to barn, da man allerede har masser af tøj i forvejen.

Der skal være plads til nyt

Hvis man godt kunne tænke sig at købe nyt tøj, når man skal have nummer to barn, kan det være en god ide at rydde lidt ud i børnetøjet, da der også skal være plads til nyt tøj. Det kan specielt være en god ide, hvis nummer to barn er et andet køn end barn nummer et. Det betyder dog ikke, at man skal smide noget ud. Man kan også vælge at give det videre, så andre også kan få glæde af det.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.