DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Når et par bliver gravide, glemmer de nogle gange at gøre sig klar på hvilke ting de skal forberede sig på, og ikke mindst hvilke ting de skal give afkald på når der kommer en lille ny til verdenen. Der er nemlig ikke tid til at sætte sig selv i første række så meget mere, og man skal planlægge de fleste ting. Vi vil her i artiklen komme med nogle råd til hvad i skal forberede jer på inden der kommer en lille baby, eller hvad i kan gøre hvis i er kørt surt i livet som forældre. 

Lav en liste over det i mangler til baby 

Inden babyen kommer til verdenen, kan det være en god ide at have styr på hvad i skal bruge til baby, så i ikke står med en baby ved hånden, og kommer i tanke om at babyen skal have en vugge at sove i, eller et pudslebord at skifte ble ved. Dette kan nemlig føre til frutrationer.  

Hvad kan i gøre hvis det hele bliver for meget? 

Mange oplever inden for barnets første to leveår, at få en følelse af, at det hele bare bliver for meget, fordi man ikke kan lave de samme ting som man tidligere kunne, og ens forhold går kun op i bleskift og amning. Derfor kan man hurtigt glemme hinanden, og derved hurtigt blive sure på hinanden. Her kan det anbefales at snakke med en psykolog, som kan få jeres forhold på rette køl igen. 

Giv afkald på at du selv kommer i første række 

En af de vigtigste ting når du får børn, er at lære og acceptere at du ikke selv kommer i første række. Så hvis du har lyst til at tage i byen med drengene eller pigerne, kan du ikke bare lige gøre det. Det kræver planlægning, og dit barns trivsel kommer altid i første række.