DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er kun oktober måned, men inden længe står julen for døren igen. Du tænker måske, at der er længe til jul, men tiden flyver altid afsted her i efteråret, og dét at finde den rigtige julegave kan tage lang tid. Det er ofte et større projekt, da man skal købe mange gaver til mange forskellige familiemedlemmer – så du får her nogle idéer til gaver til dine børn. 

Legetøj 

Hvis dine børn stadig er små, elsker de helt sikkert legetøj. Der findes alle mulige former for legetøj, så det kan være en jungle at finde ud af, hvad man skal købe. For tiden er særligt paw patrol legetøj populært, og leges ofte med af både piger og drenge. 

Spil

Mange børn elsker også at spille spil. Det kan både være fysiske brætspil eller online spil på IPad, computer eller PlayStation. Et sjovt spil kan gives til både piger eller drenge. Der findes både spil, hvor du skal spille alene eller sammen med nogen, så der skal I vælge efter jeres barns behov og interesser. 

Løbehjul og rulleskøjter

Hvis dit barn går i skole, kan løbehjul eller rulleskøjter være en fantastisk idé, da det er med til at udfordre deres motoriske færdigheder. Derudover giver det også god motion, samtidig med det er sjovt. 

Oplevelser 

Det kan også være en god idé, at I sammen som familie tager på nogle ture. Det kan både være i Danmark eller i udlandet. Det der betyder noget for jeres barn er, at I får oplevelser sammen. Børn er vilde med forlystelsesparker, og der findes heldigvis en del i Danmark. Børn også er vilde med tur i svømmehallen eller en tur i biografen. De fleste børn er bare glade for at opleve noget anderledes end til hverdag, så de er helt sikkert vilde med at få en oplevelse i gave.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.