DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nogle siger at december er den hyggeligste tid på året. Andre synes, at det er den mest stressende. Stresset hænger sammen med det store pres, der er for at finde gode julegaver. Og hvis du også står for advents- eller kalendergaver til din partner, dine forældre eller dine børn, kan det godt blive ekstra presset. Det kan være svært at finde på så mange gaver, men husk at det er vigtigt, at du hygger dig med det undervejs. Så kommer gaven også med ekstra kærlighed. Her i artiklen kan du få nogle idéer til gode og søde gaver.

Noget de kan bruge i hele december

En god ide til, hvad du kan give som en af de første gaver i enten advents- eller kalendergave, er noget som de i hele resten af december, nemlig noget julet. Det kan være nogle flotte julesokker, julekjoler eller noget fint julepynt. Det kan både været hjemmeflettede julehjerter eller den kan være en lækker sweater med rensdyr på. Så længe det udstråler juleglæde, varme og hygge er det en perfekt kalendergave at modtaget. Den skal dog helst gives i starten af december, da det ikke er så fedt at modtage noget, som man så kun kan bruge de sidste 4 dage op til jul.

Hjemmelavede gaver

Hvis budgettet er lidt stramt, eller hvis du bare gerne vil give en mere personlig gave, er hjemmelavede gaver the way to go. Med hjemmelavede gaver viser du, at du virkelig har lagt tid og kræfter i gave og den bliver ofte meget personlig. Hjemmelavede gaver kan være alt fra en nisse, du har formet i ler til nogle småkager, som du har bagt. Det gode ved hjemmelavede gaver er, at du ikke behøver sprænge budgettet for at give en god og gennemtænkt gave.

Gavekort til oplevelser

Hvis du ønsker at bruge mere tid sammen med modtageren af gaven, kan du give en oplevelse, som gave. En oplevelse sammen med dig udstråler en masse kærlighed til modtageren. Oplevelsen kunne være en tur i biografen, et besøg på et museum eller et weekendophold på en kro. Gavens pris kan nemt varieres i forhold til dit budget, og den behøver altså ikke at være så dyr. Det kan også være et gavekort til en hyggelig aften, hvor du laver lækker mad til vedkommende og I bare nyder hinandens selskab. Det vigtigste er, at I er sammen og laver noget, som I begge to godt kan lide at lave, så I får en god og hyggelig oplevelse sammen.

Smågaver

Smågaver er noget, der er godt til især kalendergaverne. Det er umuligt at give 24 gennemtænkte og velplanlagt gaver op igennem december. Derfor kan smågaver være en god ide. Smågaver er gaver, der er for små til at give som julegaver, men som alligevel er rare at få. Det kan f.eks. være nye sokker, et duftlys eller noget lækkert marmelade. Det er ting, som man ikke selv gider bruge penge på, men som er super lækre at have i hverdagen og som gør hverdagen lidt mere luksus.