DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du og skal købe en gave til din bror, onkel, fætter, far eller kollega? Uanset hvad, er det ofte sådan med mænd, at de ingen ønskeliste har. Selv med en fyldt ønskeliste kan det være svært at købe gave til folk. Måske du ikke engang kan lide at følge en ønskeliste, fordi du gerne vil gøre det mere specielt og personligt. Så er det bare lige med at finde på den rette gave.

En oplevelse

Hvis du vil være sikker på, at din gave bliver personlig, og at den kan bruges, kan du give en oplevelse. Her får du mulighed for at vise, at du kender ham godt og ved, hvad han kan lide. Ved du, at han er vild med øl, så giv ham en tur til ølsmagning. Eller elsker han fart, kan I tage ud og køre i gokart sammen. Hvis det er en oplevelse for jer begge, får I samtidig et godt minde ud af det. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan finde på at give af oplevelsesgaver. Det kan også altid være noget mere klassisk som en tur i biografen. Det er der ingen mennesker, der ikke vil blive glad for.

Nyt til garderoben

Ved du, at han kan lide at gå op i, hvordan han går klædt, eller synes du blot, han trænger til noget nyt i hans garderobe? Så kan du købe noget dertil. Du kan gå efter noget, du ved, han vil kunne lide, eller du kan vælge at udfordre ham lidt på hans stil. Du kan f.eks. billige poloer til mænd her.

Ny gadget

Til sidst kan du vælge at købe ham en ny gadget af en eller anden slags. Igen kan du vise, at du kender ham godt. Står han tit i køkkenet, kan du give ham en ny og smart køkkengadget.