DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi drømmer alle om en lækker stue med en eksklusiv følelse. Særligt i hjem med større stuerum kan det være svært at ramme den rette balance mellem det store rum og den eksklusive fornemmelse. Det vil vi gerne hjælpe med at lave om på. Derfor bringer vi her en række gode råd til dig, som vil have luksusfornemmelsen derhjemme.

Sofaområdet

Din sofa og hele sofaområdet spiller en betydelig rolle, når du vil skabe en eksklusiv følelse i stuen. Sofaen er i sig selv nødt til at se flot ud, hvilket typisk opnås i en kombination af lysere stof med stålfødder. Denne kontrast fungerer bedre, da den er minimalistisk og moderne.

For at skabe en mere eksklusiv fornemmelse anbefaler vi, at de ikke bruger en traditionel sofaopstilling. I stedet for at have sofaerne stående op mod væggen, anbefaler vi, at du stiller dem mere midt i rummet, så der er luft omkring dem. Det betyder, at stuen ikke kommer til at virke så tom, hvilket ikke bare skaber hygge, men giver den her luksus-feeling.

Har du mod på det, kan du kombinere møblerne med loungemøbler, som ofte har et look, der ser fantastisk ud og samtidig indbyder til afslapning i skøn atmosfære.

Skab luft til loftet

Hvis der er noget, som kan give en mere eksklusiv følelse, er det frirum til loftet. Det kan dog være svært at få mere højde, end der faktisk er, men visuelt kan man snyde lidt.

F.eks. kan du eksperimentere med at hænge forskellige former for lamper eller pærer i kraftig snor op med en lavere belysning. Det kan skabe en hyggelig stemning, som syner af lidt mere. Mere lys giver mere rum og hygge, suppler derfor gerne med levende lys og gulv- eller væglamper.

Detaljerne

Puder, plaider og tæpper er alt sammen med til at give en varm og atmosfærefyldt stue. Men glem ikke, at du også kan arbejde med udtrykket via vægkunst. Brug plakater og billeder til at skabe liv og dybde i rummene.

Det er ofte detaljerne, som er med til at give dét touch, som gør hele forskellen.