DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi lever i en travl hverdag, hvor der er så mange til at se til, at man godt kan gå hen og glemme hinanden lidt, og hvis man måske har boet sammen i længere tid, så er der måske gået hverdag i den. Men det er dog farligt, da et parforhold har brug for næring, hvis det skal holde. Vi lever også i et samfund, hvor det aldrig har været nemmere at blive skilt eller slå op, da der næsten ikke er nogen konsekvenser. Men hvis man til gengæld har børn, så er der lige pludselig flere som står til at blive berørt af det mislykkedes parforhold. Derfor er det vigtigt at give det en chance til. Find hjælp parforholdet her.

Lyt til hinanden

Det er utroligt vigtigt at begge parter i et parforhold føler sig hørte, og føler at deres budskab bliver anerkendt. Hvis man blot holder op med at lytte til hinanden eller hellere vil koncentrere sig om noget andet, når man sidder og snakker med sin partner, så vil kommunikationen lige så stille holde op, da det ikke længere giver mening.

Tag tid til hinanden

Selvom man måske lever i en travl hverdag med børn og jobs, hvor det kan være svært at finde tid til hyggelige stunder, så er det vigtigt at finde tid. Man skal derfor tage alle de pauser fra hverdagen man kan finde og bruge dem på hinanden. Dette kan være alt fra en hel weekend, hvor børnene bliver passet til en aften med en god film, når børnene sover.

Vær åben og ærlig

Selvom man måske ikke har gjort noget galt, så kan der nogen gange være situationer, hvor det kan være nemmere at lade være med at fortælle det til sin partner. Her er det dog vigtigt, at man er åben og ærlig i stedet for at lukke af, da dette viser, at man stoler på ens partner.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.