DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Julen og nytåret er inden længe et overstået kapitel. Hvis der var noget på ønskelisten, der ikke var under træet, kan det være et godt tidspunkt at købe det på nu. Januarudsalget er nemlig lige på trapperne, og her kan der ofte være mange penge at spare, hvis ser sig godt for.

Køb varer udenfor sæsonen

Januarudsalget er ligesom de fleste andre store udsalg, og ligesom det er tilfældet med Black Friday, så findes der stort set ikke det, man ikke kan finde. Det betyder dog langt fra altid, at man rent faktisk kan gøre gode handler.

Januarudsalget bruges af mange butikker til at få ryddet ud i gamle modeller og designs for at få plads til nye. Det betyder også, at man faktisk tit kan finde nogle gode priser på ting, der ellers ikke er annonceret i kataloger og lignende. Det kan eksempelvis være en god ide at kigge på ting, der er helt uden for sæson. Det kan loungesæt til haven eller måske parasoller som disse. Ting man normalt forbinder med sommeren.

Der er ikke så mange, der er ude for at købe dette nu. Det betyder også, at det ikke lige er dem man finder i kataloger og annoncer, men det er ikke det samme som at man ikke kan få en god pris. Man kan nemlig godt prøve at spørge i butikkerne, om de kan lave en god pris på dem. Hvis de ved at der er nye modeller på vej ind, og de ikke skal have de andre mere, er der en god sandsynlighed for at du kan gøre en rigtig god handel på dem.

Forår er elektroniktid

En anden ting der ofte kan være mange penge at spare på, er på elektronik. Der bliver ofte lanceret nye modeller inden for alt fra smartphones til fladskærme, i løbet af foråret. Det betyder, at butikkerne gerne skal have solgt ud af de nuværende modeller, der snart bliver afløst.

Du kan researche selv og se hvem der har nye modeller på vej, og tage denne viden med dig, når du skal forhandle. Nogle gange giver det pote, mens du andre gange må gå tomhændet derfra. Det skader dog aldrig at prøve.