DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hyggelige stunder er der nok af, når man er en del af en familie, men en af de tidspunkter som er mest hyggelige, er når hele den lille eller store familie er tæt samlet omkring en hyggelig film i sofaen. Vinteren raser udenfor, og når mørket sænker sig, så er der ikke meget andet at lave end at finde en god film i gemmerne eller finde en god film på Netflix. Men der er dog en måde, man kan gøre oplevelsen endnu mere speciel end den er i forvejen, hvilket man kan gøre ved nemt at forvandle stuen om til en biografsal.

Biograflærred

Der er alligevel noget specielt ved at se film på et lærred frem for den normale fjernsynsskærm. På den måde kan man både få et større billede, og placere det hvor man har lyst. Man kan finde biograflærreder flere steder, men man skal sørge for at kvaliteten er i top, ellers bliver filmen hurtigt træls at se. Man kan med fordel slå to fluer med et smæk og købe et rullegardin som både kan holde solen ude og tjene som biograflærred, find dem her.  

Projektor

For at få filmen op på lærredet skal man selvfølgelig have en projektor, dem kan man efterhånden finde til fordelagtige priser rundt omkring i landet. Så kan man installere den i stuen, hvor det passer bedst. Man skal sørge for at afstanden stemmer, så billedet står skarpt. De fylder ikke det store, og er ikke i vejen i hverdagen.

Lækker stol

Man kan selvfølgelig ikke have en biograf uden en lækker stol som er behagelig at sidde i. De fleste hjems stuer indeholder dog heldigvis allerede en behagelig stol eller sofa, så der er godt med plads til at hele familien kan sidde god. Hvis man ønsker en mere autentisk oplevelse, kan man finde en brugt biografstol et sted på nettet.