DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Temperaturerne stiger, planterne pibler frem af jorden, og kalenderen viser april, det er altså endelig blevet forår i Danmark. Det fejrer Danmarks familier med at hænge de store vinterfrakker på hylden for i stedet en rende rundt i t – shirts og de noget tyndere sommerjakker. Netop derfor er der nok næppe så mange danske familier som lige nu skænker vinteren en tanke. Efter endelig at have sluppet af med den lidt for lange vinter, så har danskerne efterhånden fået nok af sne, slud og is. Men selvom vi har fået nok af vinteren, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke samler julen. Julen er nemlig den tid på året, hvor de danske familier hygger sig allermest sammen, og derfor glæder vi os hele året rundt, til at det igen bliver d. 24. december. Netop derfor kan vi jo lige så godt forberede os, så den næste jul bliver bedre end nogensinde før. En måde man kan gøre dette på er at få lavet julekort.

Gør julekortet personligt med et billede

Lige siden at det blev muligt at sende mails og andre hurtige beskeder, er der blevet sendt færre og færre kort i Danmark. Dette er dog en skam, da der er noget specielt over at modtage et julekort, som ens ven eller familiemedlem har lagt tid og energi i. For at gøre kortet endnu mere specielt, kan man finde et billede i sin samling, man kan få lavet om til et kort.

Gør kortet julet med julesweaters

Nu når det er et julekort, skal billedet selvfølgelig også have et juletema. Dette kan gøres på mange gode måder, men en klassiker der altid virker er et billede at hele familien som er iklædt matchende julesweaters. På den måde modtager man både et sødt julekort og et flot billede, man kan gemme i sit fotoalbum. Find jeres julesweaters her.