DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hjemmet er ikke bare et sted hvor man spiser, sover og slapper af, der foregår nemlig utroligt meget arbejde i hjemmet. Dette arbejde består dog ikke kun af den klassiske husholdning og andet praktisk arbejde, men det består også af forskelligt kontorrelateret arbejde. Forældrene tager ofte overarbejde med hjem, familiens økonomi skal klares og børnene har lektier for næsten hver dag. Når alt dette arbejde er så vigtigt, så er det alpha omega, at ens hjem er udstyret til den type arbejde. Derfor er kontorborde og kontorstole så vigtige i hjemmet, at de findes i flere forskellige rum.

Kontorstolen til barnet

Børn bruger som sagt deres kontorstole- og borde, når de får lektier for, hvilket de jo nærmest gør hver dag. Uanset hvor gammelt skolebarnet er, så har han eller hun brug for en god kontorstol. De mindre skolebørn skal have en kontorstol som passer til deres størrelse, så den ikke er for stor og ubehagelig at sidde i længere tid af gangen. For de yngre børn er det ofte sådan, at farven er utroligt vigtig, og de vil helst have kontorstolen i de konventionelle drenge- eller pigefarver. De ældre børn som går i de høje klasser på folkeskolen eller går på gymnasiet eller på universitetet skal som oftest bruge mere tid i kontorstolen end de mindre skolebørn, derfor går de mere op i, at stolen er behagelig.

Kontorstolen til den voksne

Udover at den voksnes kontorstol som oftest finder sted på et kontor fremfor et soveværelse, så minder deres kontorstol meget om det store skolebarns. Denne kontorstol skal altså være behagelig, så de kan fortsætte arbejdet i den, når de kommer hjem fra arbejdet. Denne kontorstol skal også være god at slappe af i, mange voksne tyr nemlig til kontorstolen og computeren fremfor sofaen og fjernsynet, når der skal slappes af. Designet spiller også en rolle, men ulig de små børns kontorstole, så skal den være i en stilsikker neutral farve.