DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du hørt om bubble tea? Det er blevet meget populært at drikke for tiden og det er især blevet meget populært inde i hovedstadsområdet. Læs med her for at lære mere om bubble tea, hvordan du selv kan lave det samt hvilke andre søde sager du kan lave derhjemme.

Kan du lave det selv?

Man kan sagtens komme i gang med at lave bubble tea helt selv og det er netop det, som rigtig mange danskere inde i hovedstaden er gået i gang med at gøre. Klik her hvis du gerne vil se et eksempel på en opskrift på bubble tea. Du skal have nogle helt særlige ingredienser for at lave bubble tea og det er vigtigt at bestille disse, før man går i gang med at lave opskriften.

Bubble tea er en lækker form for te, som er meget sød og kan være rigtig dejlig at nyde her til sommer. Det kan også være rigtig sjovt blot at gå i gang med at lære nogle nye opskrifter og kende og dermed få nogle nye smagsoplevelser.

En lækker rabarbergrød

Du kan også vælge at lave lækker rabarbergrød, hvis du har en lidt sød tand. Det kan også være meget lækkert at spise lidt rabarbergrød her til sommer, når vejret er dejligt varmt. Der er noget rigtig hyggeligt ved at få sådan en skål grød sammen med vennerne på en sen sommeraften ude i haven.

Du kan på nettet hurtigt finde frem til nogle gode og nemme opskrifter, som du kan følge. Det er slet ikke så svært at lave rabarbergrød, som man skulle gå og tro. Og ofte koster det heller ikke så meget, men er ganske billigt at gå i gang med.

Du kan eventuelt lave meget ad gangen og fryse det ned. På den måde har du altid noget som du bare skal varme op igen.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.