DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Bilen er et af de vigtigste værktøjer for en børnefamilie, da samtlige familiemedlemmer har ting at se til udenfor hjemmets rammer. Derfor er det utroligt vigtigt, at bilen virker hele tiden. Dette er især vigtigt, når vi som nu befinder os i de kolde vintermåneder, hvor det for flere af familiens medlemmer er for koldt til at cykle længere ture. Derfor benytter børnefamilien bilen langt oftere i de kolde vintermåneder, end hvad det er tilfældet i løbet af sommeren. Men der er til gengæld også langt større risiko, for at bilen går i stykker i løbet af vinteren på grund af det kolde klima. Dette kan man dog sikrer sig imod, og sørge for at familien er kørende igennem samtlige vintermåneder.

Husk vinterdækkene

Selvom dette års vinter endnu ikke har budt på voldsomt glatte og sneklædte veje, så skal de dog nok komme før eller senere. Derfor er det bestemt ikke en dårlig investering at få udskiftet sommerdækkene med vinterdæk.

Hold bilen smurt

En bil har altid godt af at være den bedst mulig version af sig selv, hvilket især er tilfældet om vinteren. Når bilen pludselig skal fungere under langt hårdere forhold, skal mekanikken hele tiden være optimal, hvilket kan klares, ved hele tiden at holde motoren smurt. Læs mere her.

Vask bilen grundigt

Nogen vil måske synes, at det er er fjollet at vaske bilen grundigt og ofte i løbet af vinteren, da den jo alligevel hurtigt bliver beskidt igen. Men når vejene er fyldte med sne, sjap eller vand, så har skidtet nemmere ved at sætte sig på bilen, hvilket kan være med til at ødelægge den. Om vinteren er vejene ofte saltede, og hvis bilen ikke vaskes grundigt og ofte risikere man, at bilen ruster. Dette gælder især for ældre biler, men hvis man vil have sin nye bil til at holde længe, er det en god idé, at gøre det fra begyndelsen.