DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hunden er jo som meget bekendt menneskets bedste ven, og derfor skal vi også behandle den, som var den det. Husker du at forkæle din hund indimellem vil du også automatisk få en mere logrende hale på din hund, og altså en rigtig glad og velfungerende hund. Det siges at hunde kan føle hvordan vi mennesker har det, men det fungere faktisk også omvendt. Kan man føle at ens hund har det godt, har man det også bare selv så fantastisk.

Du tænker sikkert at forkælelse kun indebære mad, men noget som man faktisk ikke tænker over kan forkæle ens hund, er sådan noget som tøj. Tøj til en hund kan faktisk give din hund en meget bedre livskvalitet, da hunde faktisk godt kan fryse. Så det er på ingen måder fjollet at sige, at den kan holde varmen i de kolde måneder, med en jakke f.eks. Hundesko kan også hjælpe mod salt på fortovet. Hundene kan nemlig ikke lide at der kommer salt op imellem deres trædepoter.

Max-bone

Tænker du at gå all-in med tøjet, så skal du tage et kig på mærket Max-Bone. Det er et af de mest eftertragtede brands inden for hundepåklædning- og udstyr. Mærket er for designerelskere, som gerne vil have at deres hund ser rigtig ekstravagant ud, både på gaden og i hjemmet. Mærket stammer fra USA og er altså meget anvendt af kendisserne derfra.

Både du og din hund vil kunne drage fordele ved at den er påført sådan noget som designertøj. Når ens hund har designer mærker giver det nemlig også en selv en selvtillid, som ikke rigtig kan forklares. Men det er nærmest som om man selv bære et godt brand på sig selv. Så med hundetøj- og udstyr fra Max-Bone kan du gå med hagen lidt mere oprejst, når du går tur med din hund.