DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er vinterferie nu, og det er dejligt. Hverdagen kan godt være hård, også selvom de fleste går derhjemme dag ind og dag ud. Man bliver hurtig træt, når der ikke sker så meget, og vejret er dårligt. Af den grund gør de fleste ikke så meget ud af familietiden i hverdagen. Heldigvis kan man nå at hygge sig rigtig meget i vinterferien. Her kommer et par ideer til, hvad I kan lave.

Gør noget ud af det normale

Måske plejer I at se en film om aftenen eller sidde sammen i stuen og læse i hver jeres bog. Det er mega hyggeligt, og ikke noget I skal lade være med. Til gengæld kan I gøre det ekstra hyggeligt. Hvordan?

Filmaftenen kan I gøre til en rigtig biografaften med popcorn, gardinerne trukket for, dyner i sofaen og godt med lyd i højtaleren. Det føles næsten som at være i biografen rigtigt.

Hygge med bøger kan også gøres mere hyggelig. Lav en læsehule i stuen og læg jer med dyner derinde. Så kan man rigtig putte sig i vinterkulden og føle, man har gjort noget ud af tiden sammen.

Tag på en heldagstur

Gåture er virkelig blevet populære det sidste års tid. Det er også klart, når man ellers ikke rigtig kommer ud. I kan gøre en masse ud af jeres gåtur, hvis I hopper i bilen og kører et stykke væk fra huset. Tag på opdagelse! Hold ind ved et supermarked, tag jeres mundbind på og køb noget frokost til turen. Det er super hyggeligt at være sammen i det fri, og så kan I med fordel kombinere det med hjemmebiografen, når I kommer hjem og er trætte. Køb eventuelt noget take away for at fejre dagen og ferien.

Så kan man sige, I virkelig har fået hygget igennem i vinterferien!