DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Et børneværelse skal rumme alt fra leg, kreativitet, mulighed for at lave lektier til hygge. Det er derfor vigtigt, at disse er med i dit baghoved, når du skal indrette børneværelset. Du kan derfor her finde inspiration til dette.

Opbevaring

På et børneværelse skal opbevaringsmulighederne være tilgængelige for børnene, så de har mulighed for at kunne nå bl.a. deres legetøj. Hvis børneværelset har få kvadratmeter at gøre godt med, kan det være en god ide at tænke alternative løsninger. Kig på møbler, som giver mulighed for opbevaring. Under sengen kan der ligeledes også skabes plads til opbevaring. Sørg for at købe kasser med hjul under, da det herved ikke ridser gulvet samtidig med, at det er praktisk.

Gulvarealet skal give mulighed for, at børnene kan lege på gulvet med deres legetøj. Hvis pladsen i forvejen er trang, kan det være en god ide at tænke i højder over gulvet. Brug væggene til opbevaring bl.a. med hylder eller lignende.

Senge

Senge skiftes i løbet af årene, da børnene vokser og bliver større. Det betyder, at deres behov ændrer sig. Når det kommer til seng inde på børneværelset, kan en god overvejelse være at tænke over, hvilken seng, som dit barn kan have i længst tid for herved at opnå den største besparelse på denne post. Udover det, kan du kigge efter senge brugt. Du kan ofte finde senge, som fejler intet, og fremstår som nye. Hvis flere børn deler værelse, vil en god løsning være en køjeseng. Køjesengen er praktisk, da den ikke forhindre i mindre gulvplads. Der findes forskellige modeller af køjesenge på markedet lige fra de enkelte trækøjesenge til sørøverkøjesenge. Tag derfor børnene i hånden, når tiden byder på køb af køjeseng. Husk at købe puder, dyner, sengetøj osv., det kan du bl.a. finde på https://www.parcellet.dk/shop/konges-sloejd-136s1.html.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.