DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Alt efter hvor gammel du er, så er der en god chance for at du er vokset op med CD’er og en CD afspiller på dit børneværelse, eller måske endda med kassettebånd. Den tid er som bekendt for længst forbi, og selvom du stadig godt kan købe børnemusik på CD i enkelte udvalgte butikker, så kommer man ikke uden om, at det er et medie, der er mere eller mindre helt væk om få år.

Streaming i form af Spotify og lignende har fuldstændig overtaget markedet, og det er her man kan finde alt det musik man kan drømme om med ganske få klik og søgninger. Det gælder det musik du hører, men det gælder naturligvis også det musik som dine børn hører.

Bluetooth højtalere er derfor også helt uundværlige på børneværelset. Der er mange forældre der har en tendens til at købe alt for dyre højtalere og ikke tænker på hvem der skal bruge dem. Du kan nemlig sagtens købe nogle helt fantastiske højtalere til mange tusinde kroner, som spiller fantastisk. Men du kan også købe nogle til en brøkdel af prisen, der spiller ganske hæderligt.

Børn tænker ofte slet ikke i design, og vil måske endda også synes, at noget som du synes er grimt, er det flotteste. I stedet for at brænde tusindvis af kroner af på en højtaler, så vælg i stedet en der er let at betjene og som er robus. Du kommer nemlig langt længere med en højtalere, der kan tåle at blive tabt, end med en der ligner noget fra et boligmagasin.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.