DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er en ny hverdag for os alle. Efter at vores små børn har været hjemme ved os i over en måned, er der nu mange af dem, der er begyndt i børnehave igen. Det betyder dog ikke, at alt er ligesom det var inden coronafeberen ramte os – langt fra.

Børnene skal lige som os vende os til en helt ny hverdag, hvor mange ting er lavet om i forhold til hvad de var tidligere. De fleste steder er børnene delt op i mindre grupper, så de ikke leger med alle de andre, men leger med de samme 4-5 børn i den næste periode.

Det sætter også nogle krav til de tøj de får på i disse dage. Vejret er som sendt fra himlen, da det er solskin og dejlig varmt, når det bliver middag. Om morgen og formiddagen er det dog mere koldt, og det kan godt gøre det lidt svært at klæde dem rigtig på.

Det er for varmt til flyverdragter, men termotøjet skal på lidt endnu. Inden under kan det være en god ide med noget løs og behageligt tøj, som også er varmt nok til når termodragten ryger af. Du kan finde masser af lækkert joha tøj her.Derudover skal de lære at man skal vaske hænder. Ikke kun efter toiletbesøg og inden mad, men jævnligt og mange gange i løbet af dagen. En anden ting der også er blevet en realitet, er at de skal være meget mere udenfor. De steder hvor det er muligt, er det meningen at de skal opholde sig udenfor hele dagen.

Smitten er ikke så slem udenfor, som den er i lukkede rum og der er bedre plads til at børnene kan have den distance, der er så vigtig for at begrænse smittespredningen.

 

 


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.