DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vinteren kalder og de smukke sommeraftener er lakket mod ende. Sommer 2017 har ikke været noget at prale af og den har stået på gråvejr og regn i flere dage. Det har ikke været som sommeren i 16, hvor der var flere solrige dage, hvor blandt andet september måned har bød på flere varmerekorder. Vinteren er en kold tid og i denne artikel giver vi et par tips til at holde varmen inden og stadig sikre det kølige soveværelse, så vi kan få vores nattesøvn.

Mange mennesker foretrækker kølige soveværelser, og det kan tit være en udfordring at holde de forskellige værelser kølige hen over sommeren. Kølige og helt mørklagte soveværelser hjælper, hvis du har problemer med nattesøvnen eller hvis du blot er træt at af vågne for tidlig. Nogle lejligheder døjer med en lygtepæl, lige uden foran vinduet, andre har soveværelset vendt mod øst, hvor solen, i sommer timerne ofte først går ned hen imod middag. Derimod hvis soveværelset er vendt mod øst, kan der være problemer med sollys, så snart solen står op. Et mørklægningsgardin kan være løsningen på mange af disse problemer, og hjælpen er nær.

Mørklæg soveværelset

Rigtig mange virksomheder tilbyder mørklægningsgardiner, som på bagsiden er polstret med et materiale som både holder varmen og lyset ude. Mørklægningsgardiner fås både i det almindelige rullegardin og plissegardiner. Flere vælger at kombinere et rullegardin, og en form for et yder gardin. Firmaet uniggardin.dk, tilbyder uden beregning at kører forbi din adresse med gardinbussen(hvis der bliver lavet en ordre på min. 650 kr.), og opmåle, så gardinerne passer præcis. Uniggardin er helt klart en af de største spillere for onlinesalg af gardiner. Bl.a. deres bestillingsproces er noget ud overdet usædvanelige. Som  bruger gennemgås der 9 steps, og der er mulighed for at skræddersy et enkelte gardin, så det passer lige præcis til jeres værelse. Gardiner er en nødvendighed i enhver familie, og især soveværelse, børneværelserne og ja rum som skal holdes kølige. Husk at siden også tilbyder at få gardiner i skinner, så du holder al mørke ude i soveværelset.