DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Børnene elsker at lege i stuen, hvor mor og far også er. De elsker at være i nærheden af forældrene, og forældrene nyder børnenes selskab lige så meget. Det hårde gulv i stuen er ikke altid helt ideelt når børnene skal lege, og derfor mangler forældre ofte et blødt underlag i stuen, som børnene kan lege på. Når det skal være i stuen, kræver det at designet er pænt, så det er noget man har lyst til at have stående fremme. For at sikre børnene mest mulig komfort, er en foldemadras et godt valg. Dog findes der ikke mange pæne foldemadrasser, som man har lyst til at have stående fremme i stuen. Vi har været på jagt, og har fundet en flot og stilet foldemadras, som vi med glæde vil have stående fremme i stuen.

By KlipKlap foldemadrassen – alle pengene værd

Vi har fundet den perfekte kandidat, som vi blev enige om passede perfekt ind i stuen. Vi faldt over foldemadrassen KK 3 fold XL fra By KlipKlap, som både fungerer som et tumle-møbel og en fold-ud sofa til stuen. Stifteren af By KlipKlap, Pia Lauritsen, kom på designet til madrassen da hun selv var på jagt efter en fin foldemadras til sin stue, men kom frem til, at en foldemadras i flot og funktionelt design ikke fandtes. Det eneste hun kunne finde var sækkestole, men disse er ikke oplagte til små børn, da man ikke kan kravle på en sækkestol. Derfor fandt Pia Lauritsen på designet til den multifunktionelle foldemadras, som kan fungere som et stilfuldt møbel i stuen.

Madrassen er designet i flotte og indbydende stoffer som et rigtigt møbel, i stedet for tyndt og kedeligt stof, som foldemadrasser normalt er dækket af. Foldemadrassen består af en lækker skummadras, som er overtrukket af et flot polyesterbetræk. Den stilede foldemadras har utrolig mange funktioner. Den kan både fungere som en tumlemadras til de mindste, som en sofa eller en daybed, og derudover er den komfortable madras ideel som gæsteseng. Dette gør den perfekt til familier med børn. Madrassen kan følge børnene fra de er helt små og tumler rundt på den, til de er teenagere og har brug for den til deres overnattende venner.

Madrassen er et stilet og sikkert valg til enhver stue. Den kan fås i 6 forskellige farver, og kan yderligere fås med forskellige farver knapper, så den kan passe perfekt ind i ethvert hjem. For nogle mennesker kan madrassen virke en anelse dyr, men vi er kommet frem til, at den er alle pengene værd. Man kan have glæde af den i mange år, og det klassiske design går aldrig af mode.