DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En af de ting som det er de færreste af os der vil undvære er nok musik. For mange danskere og alle andre folkefærd for den sags skyld, betyder musik rigtig meget, og det er noget der fylder en stor del af vores liv. Vi voksne har typisk en eller anden form for forhold til specielle numre, kunstnere eller albums, fordi de har spillet en eller anden central rolle i vores liv.

For små børn handler det i højere grad om, at de gerne vil have noget, de kan synge med på eller de kan danse til. Det lærer dem både noget rytme, de får bevæget sig og er med andre ord for mange en helt essentiel del af deres opvækst.

Farvel til stereoanlæg – fremtiden er for længst flyttet ind

Alt efter hvor gammel du nu måtte være, er der en god sandsynlighed for, at du er vokset op med stereoanlæg og ghettoblastere på børneværelseret. Den tid er efterhånden ved at være godt og grundig forbi, og mange helt små børn vil nærmest ikke vide, hvad de skal gøre, hvis de får stykket en CD i hånden.

De fleste af os har nemlig sagt farvel til stereoanlæg til fordel for Spotify og trådløse højtalere, hvor hele verdens bibliotek kun er et par tryk på skærmen væk. Det betyder også, at der ikke er musikanlæg på børneværelserne mere, nu er det bare en højtaler, hvor der groft set er to muligheder. Enten at sætte den til med et stik/eller som docking hvor den også oplader eller via bluetooth – her er sidstnævnte at anbefale.

Priser på bluetooth højtalere er generelt faldet og kvaliteten er blevet bedre og bedre. Det gode er samtidig, at du kun behøver et par stykker, så er hele huset dækket. Der er ikke nogen grund til at investere i alle værelser, da det gode ved dem netop er, at de er transportable. Det kan dog være en god ide at skelne lidt mellem pris og kvalitet. Det kan eksempelvis være en dårlig ide at slæbe en dyrere B&O eller Libratone ind på et børneværelse hvor der bliver hoppet og danset.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.