DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Skriv og udgiv en e-bog

Nu hvor alle kan få deres arbejde offentliggjort online, er det muligt for enhver at tjene en formue på deres forfatterskab.

 

Det største nyere eksempel er 50 Shades of Grey-trilogien, men der er mange forfattere, der drager fordel af den lette e-publicering.

 

Hvis du elsker at skrive og er villig til at lave din egen promovering (og at have en professionel hjemmeside til blog kan virkelig hjælpe i så fald), er det at skrive en e-bog en glimrende måde at tjene penge hjemmefra.

 

Start en dagpleje i dit hjem

Dette er en særlig god idé for hjemmegående forældre, der har brug for at indbringe nogle penge. Du bliver allerede hjemme med dine børn, så hvorfor ikke invitere et par andre til festen? Du vil dog gerne starte med at kontakte erhvervsstyrelsen for at sikre dig, at du overholder reglerne.

 

Start en Voiceover-virksomhed

Vi har alle set YouTube-videoer eller Netflix-shows, hvor en fortæller beskriver scenen eller begivenheden, men aldrig bliver set. Denne person kaldes en voiceover-skuespiller. Og forretningen boomer.

 

Vil du være med i handlingen? Der er flere måder at komme ind i underholdningsindustrien, overvej disse websteder som Backstage.com: Den største liste over underholdningsjob (skuespillere, sangere, dansere osv.) og

Mandy.com som viser voiceover-arbejde, film- og tv-hold, musikere og mere.

Start en Copywriting-virksomhed

Copywritere sammensætter salgsfremmende materialer til virksomheder, herunder annoncer, virksomheds hjemmesider, nyhedsbreve, reklamer, direct mailings og mange andre. Tekstforfattere har generelt en uddanelse i reklame, marketing eller kommunikation, men en fremragende forfatter kan gøre et godt stykke arbejde med at skrive tekster.

 

Mens du kan arbejde som tekstforfatter for en anden, gør det faktum, at hovedparten af dette arbejde kan udføres online, det perfekt til en der ønsker at arbejde hjemme. Den sværeste del af at starte en tekstforfattervirksomhed er at få de første få kunder opstillet. Derefter skulle du være i stand til at få mere arbejde gennem henvisninger og netværk.

 

Urtedyrkning

Havearbejde kan være meget afslappende og potentielt meget lukrativt. Med både den øgede interesse for alternative terapier og efterspørgslen efter lokalt dyrkede og økologiske fødevarer, kan man finde masser af kunder, især hvis du er i et byområde.

 

Mens urteavl kræver lidt plads til dyrkning, er urter ret små, og næsten ethvert hjem kan ændres lidt for at give mulighed for en omfattende urtehave.

Lej din bil ud

Det plejede at virke underligt at leje et ekstra værelse ud til en fremmed eller at bo i en fremmeds hjem, når du tager på ferie. Takket være dem som Airbnb og andre, har disse deleøkonomiske tjenester vist os, at det ikke er så skræmmende!

 

Så lad mig spørge – hvordan har du det med at leje din bil ud?

 

Tænk over det. Biludlejningsbureauer er forfærdelige at have med at gøre og for dyre.

 

Folk over hele landet tjener penge på at låne deres biler ud til fremmede.

 

Hvis du ikke bruger din bil i et par dage, eller hvis du har en ekstra, skal du blot liste bilen og hvad du vil have for det for dagen.

Reparer ødelagt elektronik

Hvis du er typen, der skiller computeren ad for sjov, er det en naturlig beslutning at drive et elektronikværksted ude af dit hjem.

 

Især vil reparation af iPads og andre tablets give dig en stor forretning, da mange tabletbrugere leder efter en billigere måde at reparere smadrede skærme og andre skader, som kan være dyre gennem producenten.

 


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.