DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Står du og mangler de helt perfekte billede magneter til dit barns Pictogram tavle? Så er du landet det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om de smarte magneter med billeder, som gør det nemmere for både dig og dit barn at få struktur og overblik over dit barns aktiviteter og gøremål i løbet af en dag. Disse Pictogram billeder til børn fås desuden i pakkeløsninger, men du har naturligvis også mulighed for at købe dem enkeltvis, så du kan vælge præcis de billeder ud, der beskriver dit barns hverdag perfekt. Det er desuden ligegyldigt, hvad dit barn skal nå i løbet af dagen, for der findes med garanti magneter til jeres tavle, som beskriver netop de gøremål, som dit barn har. Her er der således tale om alt lige fra tandbørstning til fodboldtræning, og du kan derfor også helt selv vælge, hvor detaljeret jeres planlægning skal være. Er du således interesseret i at skabe overblik og struktur over dit barns hverdag, kan du lige her se et stort udvalg af magneter til børn.

Visuel kommunikation med børn

Måske har du aldrig anvendt en Pictogram tavle før, hvorfor du undrer dig over, hvad disse magneter med billeder egentlig skal gøre godt for. Men de er faktisk et fantastisk redskab for forældre til at kommunikere med deres børn, idet magneterne sammen med tavlen skaber en visuel kommunikation mellem forældre og børn. Man anvender således de smarte magneter med billeder til at skabe et helt billede-system, der illustrerer barnets daglige gøremål, hvorfor der ingen tvivl opstår i løbet af dagen om, hvad der skal eller ikke skal ske.

Således er disse magneter med billede et værktøj, du kan bruge til at skabe en overskuelig og struktureret hverdag for dit barn. Som forælder kan du dog også have gavn af tavlen, idet i altid kan vænne tilbage til den og se, hvilke aftaler i har – på denne måde er det aldrig til diskussion. Du kan altså starte med at inddele dagen i morgen, middag og aften, hvorfor dagen bliver inddelt i 3 overskuelige tidsrammer. Under hver tidsramme har du således mulighed for at placere forskellige magneter med billeder, der illustrerer, hvad dit barn skal nå indenfor hver tidsramme. Det er nemt, det er hurtigt og det er faktisk bare skide smart. Køber du derfor en Pictogram tavle med tilhørende magneter med billeder, vil du med garanti glæde dit barn.