DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Økologi bliver mere og mere populært i Danmark og i resten af verdenen, og det er der gode grunde til. Når du vælger at købe økologisk støtter du nemlig dyrevelfærden, du beskytter naturen og grundvandet og så sparer du dig selv for sprøjtemidler og tilsætningsstoffer. Man kan sige, at det i det moderne og teknologiske samfund kan være svært at leve økologisk, men det kan altså godt lade sig gøre, for økologi findes nemlig ikke kun i madvarer.

Du finder også økologiske boligartikler, økologiske møbler, økologiske drikkevarer, økologisk tøj og sko, økologiske skønhedsprodukter og mange flere økologiske produkter. Det er en hel ny verden, som vender blikket tilbage mod den gamle verden – dengang vi ikke kendte til alle de kemiske og farlige stoffer, som vi i dag bruger i de fleste af vores produkter.

Få et sundere indre med naturlige produkter til det ydre

Hvis du i forvejen spiser og drikker økologisk, hvorfor så ikke gå det næste skridt videre og købe økologiske pleje- og skønhedsprodukter uden farlige tilsætningsstoffer?

Ved at du ikke bruger økologiske produkter på din hud og til dit hår, udsætter du stadig din krop for de usunde kemikalier, som du gerne vil undgå. Man kan sige, at dit indre jeg ikke er sundt, selvom du kun spiser og drikker økologisk, hvis du så på samme tid smører cremer på din hud og bruger shampoo til dit hår med kemiske stoffer.

Naturlige og økologiske pleje- og skønhedsprodukter

Du kan i dag få et stort udvalg af økologiske og organiske pleje- og skønhedsprodukter til din krop, dit hår og dit ansigt. De fleste produkter kan fås til både mænd, kvinder og børn, og de findes altså i alle prisklasser.

BellaBellacci.dk er en dansk webshop, der udbyder alt fra økologiske cremer til ansigtet og kroppen samt økologiske hårprodukter, dufte og make-up. Du har desuden mulighed for at få produkter i rejsestørrelser til din næste rejse.

Selve emballagen til produkterne er lavet af miljøvenligt og genanvendeligt materiale. BellaBellacci.dk er uden tvivl det rette valg, hvis du ønsker at sikre dig selv med naturlige og rene produkter og på samme tid passe på miljøet. Økologiske produkter er nemlig til gavn for os selv, for miljøet og for fremtidige generationer.