DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi befinder os stadig i begyndelsen af årets koldeste måned, og vi har endnu fastelavn som skal overstås, inden det snart er tid til påsken. Men lige så snart vi når fastelavn, kan vi med sikkerhed sige, at der kun er 40 dage til påske. Men lige meget hvor lang tid der er til, kan vi jo godt begynde på at glæde os. Det er meget forskelligt fra familie til familie, hvor meget påsken fylder hvert år. Hvis man gør meget ud af påsken, kan det blive en enormt hyggelig dag med aktiviteter for både børn og voksne.

Gækkebreve for børn og voksne

Det er de færreste danskere som ikke kender til traditionen for gækkebreve. I langt de fleste hjem er det dog primært børn som laver de berømte gækkebreve, imens de voksne kan få fornøjelsen af at gætte. Dette er rigtigt sjovt for både børn og voksne. Det kan dog også være sjovt for de voksne selv at lave gækkebreve til hinanden. Dette kan især være relevant i familier, hvor der ikke længere er mindre børn. Find pæne og lækre påskegaver her.

Pust og mal æg

Påsken er selvfølgelig fra tiden før computere, tablets og smartphones. Derfor vil det heller ikke være nogen overraskelse, hvis børnene til at starte med ikke er helt vilde med legende. Men når de først får et æg og en pensel i hånden, så kan hele familien bruge lang tid på at puste og male æg.

Gem chokoladeæg i haven

Ligesom julen har markedet gjort, at påsken er chokoladens årstid. Imens de voksne glæder sig til at spise lækkert lam, så glæder børnene sig til at spise en masse chokoladeæg. Men før de kan spise chokoladeæg, så skal de finde langt de fleste af dem. Det er nemlig tradition at lade børnene lede efter påskeæg som ”påskeharen” har gemt indenfor eller i haven.

 

 


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.