DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nogle gange trænger man til, at der skal ske noget nyt. Måske er du blevet træt af at kigge på de samme bugnende knagerækker, der ikke har plads til alle familiens jakker. Det kan også være, at du savner mere skabsplads eller et sted, hvor du kan sætte vinflaskerne, så de ikke optager plads i køkkenskabene.

Du kan læse videre, hvis du gerne vil have nogle ideer til, hvordan du kan indrette dit hjem med nye ting på en praktisk måde.

Hæng en ny knagerække op

Det sker i mange hjem, at man ikke får sorteret i sine jakker, og på den måde ender det ofte med, at der hænger mange flere jakker, end der er plads til på knagerækken. Det fylder, det er besværligt og det ser grimt ud. I stedet for at blive ved at skrive ”sortere jakker” på to-do-listen, så er det måske på tide at investere i en ny knagerække, som har bedre plads.

Det er nemt at finde en ny og fin knagerække, som måske kan passe sammen med den gamle. Hvis i har mange jakker, gør det ikke noget at have mere end bare én.

Vinreol eller barskab

Hvis i har mange vinflasker eller bare generelt alkoholflasker, kan det nemt optage meget plads i skabene. Måske i også har en del forskellige vinglas, whiskyglas etc. Hvis det er tilfældet, kan en vinreol eller et barskab være en god idé. På den måde får i lidt ekstra plads og samtidig muligheden for at lade de fine ting til baren pynte.

En ekstra kommode

En god måde at få lidt ekstra opbevaringsplads er at have en lille kommode stående i for eksempel gangen, hvor der i skufferne kan være plads til lidt af hvert. Der kan være plads til huer og vanter i en skuffe, og der kan være plads til de ting, man ikke har nogle steder at gøre af i de andre skuffer.

 


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.