DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Familiebilen er central i rigtig mange familier. Den bringer børnene i skole, dig hjem fra arbejde og hele familien ud familien ud på hyggelige ture i weekenden. Derfor er det også afgørende at få den forsikret i et eller andet omfang, selvom det kan virke både dyrt og besværligt. Først og fremmest er der selvfølgelig den såkaldte ansvarsforsikring, som dækker skade du påfører andre i tilfælde af et trafikuheld. I Danmark er det lovpligtigt at have sådan en, da du ellers hurtigt kan komme til at stå i milliongæld grundet et færdselsuheld.

Find en kaskoforsikring online

Det er dog ikke nødvendigvis den eneste forsikring, du bør få på familiebilen. En såkaldt kaskoforsikring på bilen, der altså også dækker egen bil kan ligeledes være ganske smart at have. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis i som familie har investeret i en dyr bil med plads til alle eller ganske enkelt ikke har råd til at miste familiebilen i hverdagen.

 

Som sagt er der dog mange, der undgår netop undgår kaskoforsikringen, fordi de skræmmes væk af de høje priser. Det er dog en fejlagtig opfattelse. En bilforsikring behøver nemlig ikke være ensbetydende med høje priser. Specielt ikke i disse digitale tider, hvor du med simple søgninger og få klik kan gå på jagt efter den billigste og mest fordelagtige bilforsikring for hele familien. Denne indbyggede konkurrence mellem forsikringsselskaberne, ikke mindst ved en så populær forsikring som bilforsikringen, bliver stadig mere tydelig. Find bilforsikring online, så er du sikker på de mest fordelagtige priser.

Varierende priser

Man kan stadig finde lignende bilforsikringer med varierende priser på op mod 50%, men de dyre forsikringer bliver mere og mere sjældne, da de simpelthen ikke kan overleve den skærpede konkurrence. At snuse rundt på selskabernes hjemmesider, sammenligne forsikringer eller sågar skifte kaskoforsikring kan alt sammen være smarte ideer, hvis man godt kunne tænke sig en lidt billigere bilforsikring.

 

Det er dog ikke den eneste måde, hvorpå du kan sænke prisen på jeres bilforsikring, hvis du finder den for høj. En forhøjelse af selvrisikoen, altså hvor højt det absolutte beløb, du selv betaler i tilfælde af skader er, kan også gøre din bilforsikring betragteligt billigere. Det afhænger dog netop af din risikovillighed. Det viser imidlertid, at konkurrence har gjort forsikring af familiebilen billigere og mere personligt end nogensinde før. Og det er en stor forskel for dig som forbruger.


-------------------------------------------------
Læs også AltTilFamiliens anbefalinger her.