DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Nu når det kun lige har været jul, så kan sommeren godt føles langt væk, og derfor bliver haven måske ikke brugt til så meget andet end snemænd, sneboldkampe, igloer og anden leg i sneen. Men om sommeren har haven en langt mere essentiel rolle, da man nærmest bruger mere tid derude, end man gør indenfor. Det er derfor haven altså skal være andet end et græsareal, hvor man ikke kan andet end at være der. Hvis man har børn, er det især vigtigt, at haven er et sted hvor de har lyst til at bruge deres tid, så de ikke bruger alt deres tid indenfor. For at få den perfekte gartner kan selv vælge at gå i krig med det, men man vi få det bedste resultat, hvis man får hjælp fra en anlægsgartner. Læs mere om hjælp til haven her.

Blomster

En hver have bør have blomster, sådan har det alle dage været, og sådan vil det blive ved med. Blomsterne er måske mere for de voksnes skyld, men selv børnene vil kunne se, at haven ser nøgen ud uden blomster.

Udsmykning

Blomster er selvfølgelig også en udsmykning af haven, men det er ikke den eneste muligt der er. Det handler selvfølgelig om personlig smag, men der er uendelige muligheder, for hvad man kan gøre med sin have. Dette inkluderer dekorerende sten, smuk gangsti igennem haven, springvand, fiskedam osv.

Plads til børnene

En have skal dog ikke kun se godt ud med udsmykning og blomster, men der skal også være plads til børnenes leg. Det kræver ikke altid meget, da børn jo ofte bare skal bruge et areal, og så skal deres fantasi nok klare resten. Men hvis vil hjælpe det lidt på vej, kan man tænke lidt over børnenes leg, når man vælger havens udsmykning, ellers er en gynge eller lignende altid en god idé.