DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Romantisk pusterum og ro er en mangelvare i den moderne børnefamilie. I stedet udvikler hverdagen sig til et virvar af skrig, sengetider, madpakker og alt derimellem. Løsningen er at skabe en smule struktur og tilsidesætte sin ære og acceptere, at man ikke kan nå det hele. Se her, hvad du kan gøre for at få mere tid til din famile.

Drop rengøringen

I en travl tid, hvor I ikke har tid til hinanden, er det ikke fedt at skulle bruge tid på at gøre rent, når I endelig er sammen. Det er samtidig anledning til stress, hvis der skal ryddes op og gøres rent konstant. Hyr i steder et rengøringsfirma, der kan hjælpe med det.

Indkøb

Der er masser af tid, der kan frigives i kalenderen, hvis I planlægger jeres indkøb og strukturerer dem. Køb ind til én uge ad gangen og opdag, hvor meget tid I egentlig bruger på at handle ind. Den tid, det tager at skulle tage stilling til, hvad I mangler, og hvad I skal have at spise, er også kostbar – og det går der faktisk meget tid med.

Lav en madplan, så I ikke skal diskutere, hvad I skal have at spise hver dag. Det kan også betale sig at handle ind over nettet, og det er faktisk ofte lettere end at skulle til at køre ned i det lokale supermarked for at ordne indkøbene.

Prioritér tiden sammen

Der er meget tid at hente, hvis blot I beslutter jer for det. Det er også derfor, du læser denne artikel – fordi du gerne vil prioritere tiden med din familie. Sørg for at gøre det, når I er sammen, og sørg så for at skabe plads i kalenderen til dem, du holder af. Det er trodsalt dem, der skaber de minder, du kommer til at kunne huske.