DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Alle forældre vil deres børn det bedste. Det betyder samtidig, at vi går op i, om de har det godt, og om de trives. Som udgangspunkt føler vi os sikre, når vi er bag hjemmets fire vægge, og vi tænker højest sandsynligt, at ulykkerne sker uden for hjemmet. Sådan er det desværre langt fra. Her er et par hurtige tips til, hvordan du nemt kan børnesikre hjemmet.

Manuelt trappegitter

Hvis I har en trappe, lige som så mange andre mennesker, ved I sikkert allerede, at den kan udgøre en fare for de små. Faren består i, at de kan falde ned derfra, hvis balancen og gå-teknikken endnu ikke er helt udviklet. Det problem kan du nemt og hurtigt sætte en stopper for ved at købe et trappegitter. Gitteren sættes foran trappen samt nedenfor og hjælper med at sætte en stopper for de små, fordi den kræver manuel åbning.

Skjul farlige ledninger

I hverdagen tænker vi måske ikke over det, men ledninger udgør en stor fare for de små. De kan nemlig ved uheld falde over dem, sidde fast eller i værste tilfælde vikle sig ind i dem. Ledningerne skjules nemt ved at investere i fodlister, som udover at være særdeles dekorative for rummets helhed, ligeledes minimerer faren for at blive viklet ind i ledningerne eller falde over dem. Du kan se et stort udvalg ved at klikke her.

Opbevar små ting i kasser

De fleste forældre kender frygten for, at de små putter noget i munden, som ikke er beregnet til at spise. Det er i særdeleshed svært at undgå, hvis I har to børn, hvoraf den ene er ældre end den anden og derfor leger med ting, der er mindre. En måde at løse dette problem på er ved at opbevare alle de små ting i kasser, så de mindste ikke kan få fingrene i det. Du kan for eksempel etablere et reolsystem, hvor perler har sin egen kasse, således at det er nemt for barnet at rydde op igen, så de ikke flyder på gulvet.