DEL

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste af os ved, at der indimellem sker små ulykker i hjemmet og dem vil vi naturligvis gerne undgå så vidt muligt. Særligt kan man føle sig udfordret, hvis familien også består af små børn. Her er et par hurtige tips til, hvordan du nemt kan gøre det mere sikkert at færdes i hjemmet.

Køb et gelænder til trappen

Trappen er ofte det sted i hjemmet, hvor der sker flest ulykker. Det skyldes, at trappen ofte kan være glat, og når vi har for meget fart på, kan fødderne hurtigt miste grebet. Det problem kan du nemt minimere ved at købe et gelænder. Det hjælper både dig og ungerne med at skabe en bedre balance, fordi I har noget at holde fast i. Ved at købe et gelænder til trappen, har du altså allerede minimeret risikoen for falduheld. Du kan klikke her og se mere.

Gem ledninger væk

De fleste af os har ledninger hængende, der er synlige. Udover ikke at være særlig dekorative, kan de også udgøre en fare for jer selv og børnene. Hvis de ligger langs væggen, kan I nemt komme til at falde i dem. Desuden kan de små få viklet sig ind i dem, når de kravler rundt og udforsker hjemmet. Dette problem kan du ligeledes komme til livs ved at købe fodlister, som har den fordel, at de både skjuler de grimme ledninger og danner en ramme om rummene.

Ryd op

Der er ikke noget værre end at træde ovenpå en legoklods eller glide i en racerbil. Derfor lyder det sidste tip på, at I skal sørge for at rydde op, så gulvet ikke flyder med små ting, som I nemt kan komme til at falde over. Det kan nogle gange være svært at finde det helt optimale sted til at opbevare de små genstande. Du kan med fordel lave et reolsystem, hvor hvert enkelt produkt har en fast plads. På den måde bliver det nemmere at rydde op.